"Code your own cartoon game with Sonic"

Geef uw kind een onvergetelijke online ervaring met onze speciale thematische virtuele workshops die hen zullen helpen hun analytische en logische denkwijze te ontwikkelen.

Inschrijven Kom meer te weten

Age 6-7

6 - 7 JAAR

Age 8-9

8 - 9 JAAR

Geschikt voor: Beginners

Lengte: 1 Dagen

Beschikbare slots: 10/10

Startdatum
Lengte
Prijs
45.00 EUR

We zijn er zeker van dat de egel Sonic en zijn superkracht goed bekend zijn bij je kind, en om zijn interesse in technologie te stimuleren, heb je nu de kans om hem te veranderen in de maker van zijn eerste computerspel met zijn favoriete stripfiguur.

Wij van MindHub organiseren een virtuele workshop "Codeer je eigen cartoonspel met Sonic", waarmee kinderen tussen 8-9 jaar hun eerste programmeerstappen kunnen zetten en kunnen worden van gewone gebruikers van computerspellen in hun eigen makers.

Inschrijven

De zeer bekende egel Sonic uit de videogames en films zal de hoofdrol spelen in het spel dat uw kinderen tijdens deze workshop gaan maken. Hij heeft bovennatuurlijke vermogens, en een daarvan is dat hij ongelooflijk snel kan rennen. De kinderen zullen zijn vaardigheid in het spel opnieuw creëren, maar om dingen interessanter te maken, zullen we ook veel obstakels en bonussen toevoegen die het spel uitdagend en interessant maken! Kinderen werken online op hun eigen computer, samen met een mentor, krijgen de kans om een volledig voltooide game te maken en doen natuurlijk veel nieuwe kennis op.

Подарете на вашето дете незабравимо преживяване в света на програмирането!

Еднократните MindHub работилници по програмиране включват: Програмиране поведението на роботи, Създаване на игри и Виртуални светове, Активности развиващи логическото мислене Всички деца включили се в тематичните работилници ще получат специална награта от нашия екип!
Kom meer te weten

Mentor