Create and program your favorite emojis in Scratch

Geef uw kind een onvergetelijke online ervaring met onze speciale virtuele themaworkshops, die zijn interesse in technologie verder zullen aanwakkeren en zijn verlangen om zijn emoties op de juiste manier te delen, zal stimuleren.

Inschrijven Kom meer te weten

Age 10-11

10 - 11 JAAR

Geschikt voor: Beginners

Lengte: 1 Dagen

Beschikbare slots: 10/10

Startdatum
Lengte
Prijs
45.00 EUR

Emoji's zijn onze eerste vrienden wanneer we onze gevoelens en emoties willen uiten aan onze vrienden in de virtuele ruimte. We zijn er zeker van dat uw kind een favorietenlijst heeft met zijn / haar favoriete emoji's.

Wij van MindHub organiseren een virtuele workshop "Creëer en programmeer je favoriete emoji's in Scratch", die kinderen tussen 8-9 jaar in staat zal stellen om hun eerste programmeerstappen te zetten en hun humeur te uiten met code.

Inschrijven

In deze workshop krijgen kinderen de kans om de uitgestrekte wereld van de emoji te raken die op de loer ligt in de smartphone van ieder van ons. Zoals je weet, gebruiken we emoji's elke dag om met familie en vrienden te communiceren. In onze workshop kunnen ze veel verschillende emoji's maken in Scratch en met behulp van codes verschillende variaties op de emoji maken. Kinderen werken online op hun eigen computer, samen met een mentor, krijgen de kans om een volledig voltooide game te maken en doen natuurlijk veel nieuwe kennis op.

Подарете на вашето дете незабравимо преживяване в света на програмирането!

Еднократните MindHub работилници по програмиране включват: Програмиране поведението на роботи, Създаване на игри и Виртуални светове, Активности развиващи логическото мислене Всички деца включили се в тематичните работилници ще получат специална награта от нашия екип!
Kom meer te weten

Mentor